Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2024"

Οι εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2024"
Με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εορτάζει τα Ελευθέρια, τιμώντας της 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Κορυφαία εκδήλωση των Ελευθερίων αποτελεί η καθιερωμένη αναπαράσταση της έλευσης από θαλάσσης της εικόνας της Παναγίας της Τριφώτισσας από την Αίνο, ανήμερα της επετείου το βράδυ της 14ης Μαΐου, κάνοντας το λιμάνι της πόλης κέντρο των εορτασμών και πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Αδερφούς Τσαχουρίδη.

Να σημειωθεί ότι και φέτος η παρέλαση της 14ης Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

08:00 - 15:00 Γιορτή Γυναικείου ποδοσφαίρου
Πάρκο Ακαδημίας

Γιορτή Γυναικείου ποδοσφαίρου με μουσική και κλόουν για να διασκεδάσουν τα παιδιά, από το αθλητικό σωματείο Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

19:30 Χορωδιακό Πανελλήνιο Φεστιβάλ
Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Η χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 5ο Χορωδιακό Πανελλήνιο Φεστιβάλ.

Συμμετέχουν οι:
  • Τετράφωνη χορωδία Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας " Εν Ορεστιάδι"
  • Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής "Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ"
  • Μικτή χορωδία Κοζάνης "ΕΛΙΜΕΙΑ"
  • Χορωδία Π.Σ. Αμύντας Αμυνταίου
  • Πολυφωνική Χορωδία Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

20:30 Παραδοσιακό γλέντι στο Αρίστεινο
Πλατεία Αρίστεινου

Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού Αρίστεινου με χορευτικές ομάδες της περιοχής από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Άνθειας - Αρίστεινου "Σπάρτακος".

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

20:00 «Πινέλα, Στίχοι, Εικόνες και Νότες για την Αλεξανδρούπολη του Χθες»
Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Μία εκδήλωση γιορτή όλων των τεχνών: ποίηση, μουσική, φωτογραφία και ζωγραφική εμπνευσμένη από το φωτογραφικό λεύκωμα του Μίμη Δούκα "Η Στέγη της Μνήμης". Εκθέτουν οι ζωγράφοι Θεόδωρος Αγγλιάς και Φωτεινή Καραγιάννη. Απαγγέλλουν οι ποιητές Αναστασία Κυριακίδου, Παναγιώτης Ζαϊκίδης, Άννα Τσιουλπά και Λίνα Γκασβίκη. Την εκδήλωση μελωδικά υποστηρίζει το Ωδείο Φαέθων με την Μαρία Βενετία Αποστολοπούλου στο πιάνο και τον Απόστολο Κουγιουμτζή στο σαξόφωνο. Παρουσιάζει ο Χρήστος Δούκας.

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

12:30 Μαθητική και στρατιωτική παρέλαση
Παραλιακή οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου

19:45 Αναγόρευση του Αρχιεπίσκοπου Κύπρου κ. Γεωργίου σε επίτιμο Δημότη της Αλεξανδρούπολης
Αποθήκη Νο 2 στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Αναγόρευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπίσκοπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου σε επίτιμο Δημότη της Αλεξανδρούπολης από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ζαμπούκη

20:30 Αναπαράσταση της έλευσης από θαλάσσης της Εικόνας της Παναγίας Τριφώτισσας από την Αίνο στην Αλεξανδρούπολη
Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

21:00 Συναυλία με τους Αδερφούς Τσαχουρίδη
Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

18:30 Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Νήσος Κίρκη»
Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Νήσος Κίρκη" του ποιητή - δημιουργού Πασχάλη Κατσίκα, με καταγωγή από την Κίρκη Έβρου.

20:00 Πολυθεματικό Δρώμενο με τίτλο «Αλεξανδρούπολη: Ταξίδι μνήμης στα μονοπάτια του χρόνου»
Αποθήκη Νο 2 στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Μουσικό Δρώμενο με θεατροποιημένες αφηγήσεις για την ανάδειξη των ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων των κοινοτήτων από τις οποίες προέρχονται οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης. Η χορωδία του Καλλιτεχνικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης θα ερμηνεύσει τα αστικά τραγούδια της εποχής.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

17:30 «Χρωματίζοντας τα πάρκα» (μέρος Α΄)
Πάρκο επί της οδού Ποιμενίδη

Οι μαθητές και οι καθηγήτριες του τμήματος Εικαστικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης δημιουργούν ένα υπαίθριο εργαστήρι στο Πάρκο Ποιμενίδη και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια δράση έχοντας ως στόχο να δώσουν “χρώμα στο τσιμέντο” με όμορφες δημιουργίες.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

18:00 Πανέβριο Φεστιβάλ Τοπικής Ιστορίας και Παραδοσιακής Μουσικής
Πάρκο Αλτιναλμάζη

«2ο Πανέβριο Φεστιβάλ Τοπικής Ιστορίας και Παραδοσιακής Μουσικής» από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης «Χρόνης Αηδονίδης» και το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης». Ένα ταξίδι στην τοπική ιστορία και την παραδοσιακή μουσική.

20:00 Μουσική εκδήλωση - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι
Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Μουσική εκδήλωση - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με αφορμή τα 30 χρόνια από το θάνατο του, από τη σχολική χορωδία του 9oυ Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

10:00 - 16:00 Ημερίδα με θέμα «Ο καρκίνος ως οικογενειακό τραύμα»
Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Ημερίδα με θέμα «Ο καρκίνος ως οικογενειακό τραύμα» συνδιοργανώνει το Διεθνές Κοινωνικό-Παιδαγωγικό Forum Αλεξανδρούπολης INTERNATIONAL FORUM FAROS/IFF με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Αλεξανδρούπολης.

17:00 Ομαδικό παιχνίδι «Το κυνήγι της χαμένης ιστορίας»
Αφετηρία Πάρκο Ακαδημίας

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τους Προσκόπους της πόλης μας θα διοργανωθεί το παιχνίδι «Το κυνήγι της χαμένης ιστορίας», μέσα στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, με αντικείμενο ιστορικά κτήρια και τοπόσημα της πόλης μας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη γένεση και την ανάπτυξή της.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Ποντιακούς Συλλόγους του Δήμου Αλεξανδρούπολης

19:30 Παρουσίαση Μονόπρακτων «Το Δάκρυ της Μνήμης»
Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Παρουσίαση Μονόπρακτων "Το Δάκρυ της Μνήμης" απο τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη και τον λυράρη Δημήτριο Πιπερίδη.

20:45 Λαμπαδηφορία
Πνευματικό Κέντρο - Μνημείο Αγωνιστών του Πόντου

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηφορία με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων μέχρι το μνημείο των Αγωνιστών του Πόντου στο Πάρκο ΑΡΓΩ.

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

10:00 Μοτοπορεία 100 μιλίων
Πεζόδρομος Ακαδημίας

Οι Μοτοσυκλετιστές κατά της Παιδικής Κακοποίηση B.A.C.A. (Παράρτημα Αλεξανδρούπολης), ως ένδειξη συμπαράστασης των κακοποιημένων παιδιών πραγματοποιούν μοτοπορεία 100 μιλίων κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα σε όλο τον κόσμο. Η μοτοπορεία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. από τον πεζόδρομο της Ακαδημίας και θα τελειώσει στο ίδιο σημείο. Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 10:00 με 17:00.

10:30 Ποδηλατικός Γύρος Τραϊανούπολης
Πνευματικό Κέντρο Άνθειας, ώρα εκκίνησης 10:30

25ος Ποδηλατικός Γύρος Τραϊανούπολης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Σπάρτακος". Ελάτε να γνωρίσετε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, σε μια διαδρομή συνολικά 25 χλμ. Μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες, άντρες και παιδιά κάθε ηλικίας. Η εκκίνηση δίνεται πάντοτε από το Πνευματικό κέντρο της Άνθειας και στη συνέχεια μέσω Αετοχωρίου, Δωρικού, Νίψας, Πευκών και του Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου καταλήγει στο Πνευματικό Κέντρο. Ελάτε για μια βόλτα στη φύση!

18:30 - 22:00 Τα Ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης: Μια Τεχνολογική, Ταξιδευτή Αναδρομή
Φάρος Αλεξανδρούπολης

Η δράση αυτή περιλαμβάνει Robots των παιδιών που θα παρουσιάζουν την ιστορία της απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης. Εικονικό - Ψηφιακό μουσείο σε υπολογιστή που θα εξιστορούνται τα γεγονότα. Διαδραστικό σχεδιασμό με χρήση της τεχνολογίας VR (Virtual Reality) για την ιστορία της Απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης. Οι καλύτερες δημιουργίες να βραβευτούν. Επίσης, θα υπάρχουν σκηνές μάχης με LEGO φιγούρες και οχήματα που αντιπροσωπεύουν τους Βούλγαρους και τους απελευθερωτές της Αλεξανδρούπολης! Τέλος θα υπάρχει 3D σχεδιασμός ιστορικών μνημείων της πόλης και άλλων αξιοθέατων για την ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης από την Ρομποτεχνολογία Εν Δράσει.

20:00 Παραστάσεις Καραγκιόζη
Πάρκο Αγίου Βασιλείου

«Ο Καραγκιόζης απελευθερωτής» και «Ο Καραγκιόζης κι ο Μινώταυρος» από το Μικρό Διάκοσμο και το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη, με ζωντανή μουσική.

Καλλιτέχνες: τρίχορδο - τραγούδι - μουσική: Γιάννης Βουλτσίδης
Σκηνικά - φιγούρες, σαντούρι: Γεωργία Γιαννοπούλου

Δευτέρα 20 έως Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Έκθεση φωτογραφίας και λαϊκής τέχνης
Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Έκθεση φωτογραφίας και λαϊκής τέχνης «Φωτογραφίζοντας τους αρχαιολογικούς χώρους του νομού Έβρου με τα μάτια των παιδιών του Ειδικού Σχολείου». Από τα σχολεία ΕΕΕΕΚ & ΕΝΕΕΓΥΛ Αλεξανδρούπολης.

Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ώρες λειτουργίας 9:00 έως 13:00.

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

17:30 «Χρωματίζοντας τα πάρκα» (μέρος Β΄)
Πάρκο επί της οδού Ποιμενίδη

Οι μαθητές και οι καθηγήτριες του τμήματος Εικαστικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης δημιουργούν ένα υπαίθριο εργαστήρι στο Πάρκο Ποιμενίδη και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια δράση έχοντας ως στόχο να δώσει “χρώμα στο τσιμέντο” με όμορφες δημιουργίες.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

19:00 Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Υγεία»
Αποθήκη Νο 2 στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Ενημερωτική Ημερίδα από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου με θέμα "Πρόληψη και Υγεία". Αφορά την πρόληψη της οστεοπόρωσης και του σακχαρώδους διαβήτη, των ιατρικών ελέγχων στα παιδιά αθλητικών σωματείων και την ενδοοικογενεική βία.

20:00 Παραστάσεις Καραγκιόζη
Πάρκο Ανατολικής Θράκης

«Ο Καραγκιόζης απελευθερωτής» και «Ο Καραγκιόζης κι ο Μινώταυρος» από το Μικρό Διάκοσμο και το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη με ζωντανή μουσική.

Καλλιτέχνες: τρίχορδο - τραγούδι - μουσική: Γιάννης Βουλτσίδης
Σκηνικά - φιγούρες, σαντούρι: Γεωργία Γιαννοπούλου

Πέμπτη 23 έως Σάββατο 25 Μαϊου 2024

Συνέδριο με θέμα «Προσφύγων γεύσεις: Γαστρονομικές διαδρομές στην Αλεξανδρούπολη μετά τη συνθήκη της Λωζάνης»
Αποθήκη Νο 2 στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν η Ένωση Θρακών, το Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, στην Αποθήκη Νο 2 στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης. Ώρα έναρξης 18:00.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

20:00 Παραστάσεις Καραγκιόζη
Πάρκο Ποιμενίδη

«Ο Καραγκιόζης απελευθερωτής» και «Ο Καραγκιόζης κι ο Μινώταυρος» από το Μικρό Διάκοσμο και το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη με ζωντανή μουσική.

Καλλιτέχνες: τρίχορδο - τραγούδι - μουσική: Γιάννης Βουλτσίδης
Σκηνικά - φιγούρες, σαντούρι: Γεωργία Γιαννοπούλου

20:30 Αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο
Πάρκο Αλτιναλμάζη

Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του Γιάννη Μαρκόπουλου, το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης και το 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Ελένη Φιλιππίδη» παρουσιάζουν ένα μουσικό αφιέρωμα με γνωστά έργα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Επί σκηνής η τριανταμελής Ορχήστρα του Δ.Ω.Α. με φωνητικό σύνολο, και η χορωδία του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.

19:00 Γαλλική γιορτή των σχολείων - La fête française des écoles
Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Γαλλόφωνοι μαθητές του Νομού Έβρου τραγουδούν, απαγγέλλουν και παίζουν! Πρόκειται για μια πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά από τον Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας "Το Σπίτι της Αντουανέττας".

Σάββατο 25 Μαΐου έως Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

19:00 - 22:00 Έκθεση ζωγραφικής
Νομαρχείο

Έκθεση ζωγραφικής από το τμήμα ζωγραφικής του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Άνθειας - Αρίστεινου "Σπάρτακος".

11:30 Ομιλία - Παρουσίαση θέματος: «Μουσικοί και Μυοσκελετικά προβλήματα»
Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών συνδιοργανώνει ομιλία με θέμα "Μουσικοί και μυοσκελετικά προβλήματα". Θα αναλυθούν ζητήματα σωματικής καταπόνησης των μουσικών καθώς και η πρόληψη των συμπτωμάτων της.

Ομιλήτρια: Λαρυγγάκη Ειρήνη PT, Καθηγήτρια Πιάνου

Σάββατο 25 Μαΐου έως Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Έκθεση με τίτλο «Via Egnatia: Ταξιδιωτικές μαρτυρίες από το Στρυμόνα στον Έβρο»
Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Στην Έκθεση αποτυπώνονται οι μαρτυρίες ταξιδιωτών και περιηγητών για την Εγνατία οδό και για τις περιοχές που επισκέφθηκαν διατρέχοντάς την, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο πέρασμα των αιώνων από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ου αιώνα.

Στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, εγκαίνια 25/5 στις 19:30. Ώρες λειτουργίας Τρίτη - Σάββατο, ώρες 10:30 - 14:30.

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

10:30 Περπατάμε Μαζί σε περιοχές της Τραϊανούπολης
Πνευματικό Κέντρο Άνθειας

Περίπατος σε διαδρομές από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Άνθειας - Αρίστεινου "Σπάρτακος". Η διαδρομή του περιπάτου είναι για κάθε ηλικία, σε περιοχές της Τραϊανούπολης και με αποστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 6-7 χιλιόμετρα, με βαθμό δυσκολίας το ένα. Ο περίπατος θα ξεκινήσει από το Πνευματικό Κέντρο Σπάρτακος στην Άνθεια. Ας έχετε μαζί σας νερό, γυαλιά, καπέλο και να είστε ελαφρά ντυμένοι.

20:00 Ομιλία ιστορικού περιεχομένου με οπτικοακουστικό υλικό
Παραλιακή, στον χώρο ανάπλασης έμπροσθεν του Νεώσοικου (κτήριο Ναυτοπροσκόπων)

Ομιλία ιστορικού περιεχομένου με οπτικοακουστικό υλικό από τον κ. Θεόδωρο Ορδουμποζάνη με θέμα την ιστορία της πόλης και του προσκοπισμού.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

20:30 Συναυλία Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης
Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης πάντα παρών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, παρουσιάζει μία συναυλία από τους Καθηγητές των Οργάνων με έργα κλασικής και σύγχρονης μουσικής. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και σπουδαστές προχωρημένων τάξεων των Σχολών του Ωδείου.

Τρίτη 28 έως Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Το αρχαιολογικό έργο στους ελληνικούς οικισμούς του Εύξεινου Πόντου και τα περίχωρα τους κατά την τελευταία δεκαετία»
Ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki

Διοργάνωση από το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών (ΓΦΠΠΧ) του ΔΠΘ σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου: https://bs2024.bscc.duth.gr

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

18:00 Ημερίδα «Γαστρονομική και Τουριστική Ανάπτυξη»
Αποθήκη Νο 2 στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Ημερίδα με διαλέξεις για την σημασία της γαστρονομίας στην τουριστική ανάπτυξη και τη γαστρονομική παράδοση της περιοχής καθώς και παρασκευές με τοπικά προϊόντα από τα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής των ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ.

Τετάρτη 29 Μαΐου έως Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Έκθεση ζωγραφικής της Αθανασίας Πεφτουλίδου
Art Gallery, Σκρα 2-4

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Γη, Ουρανός, Θάλασσα” από την εικαστικό Αθανασία Πεφτουλίδου.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

20:30 Χορωδιακό Φεστιβάλ Ελευθερίων (Α΄ μέρος)
Πάρκο Αλτιναλμάζη

1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ελευθερίων με τη συμμετοχή των χορωδιακών συλλόγων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου συμμετέχουν:
  • Σύλλογος Ιστορικής Μνήμης και Μουσικής Παράδοσης «Φωνές της Θράκης»,
  • Χορωδία «Τροβαδούροι Εθνικού Αλεξανδρούπολης»,
  • Χορωδιακός Όμιλος «Ευτέρπη»,
  • Χορωδία «Ορφέας».

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

20:30 Χορωδιακό Φεστιβάλ Ελευθερίων (Β΄ μέρος)
Πάρκο Αλτιναλμάζη

1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ελευθερίων με τη συμμετοχή των χορωδιακών συλλόγων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου συμμετέχουν:
  • Χορωδία του Συλλόγου Πολυτέκνων Έβρου «Χριστός Σωτήρ»,
  • Χορωδία της Αρμένικης Κοινότητας Αλεξανδρούπολης «Μegheti»,
  • Πολυφωνική Χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης,
  • Υψηλάντειος Παραδοσιακή Χορωδία Αγίου Νικολάου Φερών,
  • Καλλιτεχνικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8526,Άμυνα,348,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,148,Άρθρα - Απόψεις,3017,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3317,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,695,Δράμα,116,Έβρος,18429,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2557,Εκκλησία,1230,Εκπαίδευση,1489,Ελλάδα,1310,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,51,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,327,Θράκη,754,Ιστορία,229,Καβάλα,192,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,582,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,587,Ορεστιάδα,1496,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,275,Περιβάλλον,424,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3889,Πολιτική,1482,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6164,Ροδόπη,415,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,53,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,64,Τυχερό,53,Υγεία,1093,Φέρες,392,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2024"
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2024"
Οι εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhP9gKFypcLYJQvfZbUMQ1oLFzTU29iRiN14MP6x_Y0tTTkgrdfhty-E4_JR9RKjJn6wCCTHsFkx3tZdEBEGPgBa6W-_JwWRrb5i-PFuSWdJONiJOLtW_WbQ6k24a2ErHUoeEWQntmkjyrNdDakFFTADDtSvHJhxDDU6Cm4NxoMaOKq-Kb0RKYad_9BmE0/s16000/eleutheria-alexandroupolis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhP9gKFypcLYJQvfZbUMQ1oLFzTU29iRiN14MP6x_Y0tTTkgrdfhty-E4_JR9RKjJn6wCCTHsFkx3tZdEBEGPgBa6W-_JwWRrb5i-PFuSWdJONiJOLtW_WbQ6k24a2ErHUoeEWQntmkjyrNdDakFFTADDtSvHJhxDDU6Cm4NxoMaOKq-Kb0RKYad_9BmE0/s72-c/eleutheria-alexandroupolis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2024/05/ekdiloseis-%20eleftheria-alexandroupolis.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2024/05/ekdiloseis-%20eleftheria-alexandroupolis.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων